Training
Voorkomen is beter dan genezen! Ga preventief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Your Healthy Mind biedt verschillende workshops aan, van elk 3 uur. Psycho-educatie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Aan het einde van de workshop ga je met nieuwe inzichten naar huis, die gelijk toepasbaar zijn in je leven.

Daar waar coaching maatwerk is, hebben alle workshops een vaste inhoud en structuur.

Elke workshop kan individueel, in een tweetal of in een groep doorlopen worden. Workshops in groepen vinden alleen Incompany plaats.

Workshop #1
‘Boost Your Mind!’

Wil jij een boost met betrekking tot jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Dan is deze workshop iets voor jou!

Ontdek wie je écht bent! We gaan samen op een interactieve wijze aan de slag met jouw persoonlijkheid. Deze gaan we onderzoeken vanuit verschillende subpersonen; de pusher, de pleaser, de criticus, innerlijke kind en nog veel meer. Dit doen we aan de hand van de coachtechniek Voice Dialogue, de psychologie van ‘ikken‘. Een fundamentele basis om aan te werken, die je gegarandeerd nieuwe inzichten geeft en jouw verder brengt in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Laat je inspireren door mij en laat je verrassen door jezelf!

Tip: Doe deze workshop met jouw dierbare (partner, familielid, vriend of collega) en versterk jullie relatie/samenwerking.

Workshop #2
‘Less Your Stress!’

Als je jezelf écht kent, kun je je eigen stresssignalen ontdekken. Als je ze ontdekt, kun je ze voelen. Als je naar je gevoel luistert, kun je je gedrag effectief en duurzaam veranderen. Stress signalen kun je onderverdelen in drie categorieën: mentale klachten, fysieke klachten en gedragsverandering.
In deze workshop leer je alles over stress, jouw stresssignalen en hoe jij effectief kan handelen om stress te voorkomen en/of te verminderen.

Indien er sprake is van serieuze stressklachten, overspannenheid of een burn-out dan adviseert Your Healthy Mind om een coachtraject te starten.

Workshop #3
‘Mind Your Mind!’

Pieker je, heb je angsten, sombere gedachten, belemmerende overtuigingen of is er af en toe onrust in je hoofd? Dan is deze workshop geschikt voor jou!
In deze workshop leer je hoe je je ‘mind’ weer helder kan krijgen. We gaan aan de slag met oefeningen uit de cognitieve therapie en mindfulness.

Indien er sprake is van depressieve klachten, dan adviseert Your Healthy Mind een coachtraject.

Samenwerken met Your Healthy Mind
Als organisatie wil je gezonde en vitale leden/medewerkers! Your Healthy Mind werkt graag samen met organisaties die, op welke manier dan ook, de mentale gezondheid aandacht willen geven. De diensten van Your Healthy Mind dragen bij aan verzuimreductie, duurzame inzetbaarheid en de mentale gezondheid van leden en/of medewerkers binnen organisaties.

Your Healthy Mind werkt op drie niveaus:

  • Het voorkomen van klachten.
  • Het behandelen van klachten.
  • De nazorg van een herstelperiode.

Kwaliteit van workshops
Your Healthy Mind | Sanne van Wamel is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en blijft zich ontwikkelen om de coachvaardigheden en kennis up to date te houden. Daarnaast ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine en aangesloten bij Balansportaal.

“Ken jij mij? Wie ben ik dan?
Weet jij mij beter dan ik?”

Trijntje Oosterhuis
– Ken je mij? –

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN