Welkom!
Wat goed dat je aandacht hebt en de tijd neemt om kort kennis te maken met mij. Ik ben Sanne van Wamel (1985) en heb in het jaar 2020 Your Healthy Mind opgericht om anderen te begeleiden om de mentale vitaliteit te verbeteren.

Zelf heb ik vele hulpverleners gezien tijdens mijn burn-out en depressie, maar passende hulp gemist. Want geen enkele hulpverlener gaf me dat inzicht wat ik écht nodig had om te herstellen: Stoppen met vechten, maak ruimte voor moeilijke gedachten en gevoelens en ga écht voelen!

In 2018 mailde ik Gijs Jansen (oprichter en eigenaar ACT Guide) met de vraag welk boek ik van hem het beste zou kunnen lezen om van mijn klachten af te komen. Gijs antwoordde met: “Je hoeft niks te kopen. Geef me jouw adres en ik stuur je een boek op”. Ik ontving zijn boek ‘Laat los’ met een persoonlijk bericht: “Dat je mag denken wat je denkt, dat je mag voelen wat je voelt en dat je mag zijn wie je bent.”

En dat is nou precies de kern van mijn werk nu. Accepteer hoe het nu is, maak ruimte voor al jouw gedachten en gevoelens en laten we samen kijken welke vaardigheden je nodig hebt om flexibeler om te kunnen gaan met moeilijke omstandigheden.

▪ Als MENS ben ik open, makkelijk benaderbaar, empathisch, belangstellend, betrokken, direct, inspirerend, vriendelijk, hou ik van eenvoud en bied ik steun, vertrouwen en veiligheid zodat anderen hun ervaringen met mij durven delen.

▪ Als ERVARINGSDESKUNDIGE voel ik wat jij voelt, luister ik wat jij zegt, hoor ik wat jij denkt en zie ik wat jij doet.

▪ Als VAKSPECIALIST onderzoek ik als ACT Coach en Gedragstherapeut de denk-, gevoel- en gedragspatronen van jou. Mijn werkwijze is praktisch mensgericht, ervaringsgericht, procesgericht en oplossingsgericht.

▪ Als PROFESSIONAL werk ik graag samenwerken met organisaties en mijn diensten dragen bij aan verzuimreductie, het vergroten van duurzame inzetbaarheid en de mentale vitaliteit van een ieder wordt bevorderd.

▪ YOUR HEALTHY MIND is anders dan alle andere hulpverleners! De professionele begeleiding houdt niet op na een sessie. Want tussen de sessies door heb jij het mogelijk juíst moeilijk. Ook dan sta ik voor je klaar, via de chat.

Wil je met mij persoonlijk kennismaken? Of wil je met mij sparren hoe we jou of jouw medewerkers mentaal vitaal krijgen én houden?

Laten we dan een (virtuele) kop koffie drinken samen!

Maak kennis met sanne!
Vakbekwaamheid Sanne van Wamel
act master logo
nobco
0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN