Samenwerken met YHM

Wil jij als organisatie samenwerken met Your Healthy Mind? Dat kan! De diensten van Your Healthy Mind dragen bij aan verzuimreductie, duurzame inzetbaarheid en de mentale gezondheid van leden en/of medewerkers binnen organisaties. Alleen kom je ver… samen kom je verder!

Naast de fysieke gezondheid is de mentale gezondheid nóg belangrijker om (structureel) aandacht te geven. Als er iets mis is met de fysieke gezondheid, is dat vaak sneller te herkennen (bijvoorbeeld een gebroken been). Mentale klachten zijn ongrijpbaarder en gebeuren intern in het hoofd (stress, negatieve gedachten, somberheid, piekeren, angsten etc). Het is van belang om in een vroeg stadium mentale klachten te signaleren en het gesprek aan te gaan om grotere schade te voorkomen. Stress gerelateerde klachten kunnen tijdelijk zijn, overspannenheid vindt over een langere periode plaats en een burn-out is onomkeerbaar. Depressies komen vaak terug in periodes, maar kunnen goed behandeld worden om herhaling te voorkomen.
Coaching, Mindfulness en Training hebben ieder zijn kracht en zijn los van elkaar te doorlopen. Allen zijn een waardevol middel om verzuim binnen de organisatie te reduceren, de duurzame inzetbaarheid te vergroten en de mentale gezondheid van leden/medewerkers te bevorderen.
Your Healthy Mind werkt op drie niveaus:

1. Het voorkomen van klachten.
2. Het behandelen van klachten.
3. De nazorg van een herstelperiode.

Your Healthy Mind werkt interactief, intensief en effectief! De opgedane inzichten worden gelijk praktisch toegepast in het dagelijks leven.

Coaching
Coaching is een 1 op 1 traject waarbij de ontwikkeling van een individu centraal staat én er rekening gehouden wordt met de belangen van de organisatie. Als organisatie kun je coaching preventie, behandelend of als nazorg inzetten om mentale klachten te verminderen en te voorkomen. Als er al mentale klachten zijn, is coaching een zeer effectief middel om de klachten te behandelen en te verminderen.

Mindfulness
Mindfulness is een effectieve en duurzame levenswijze om je denk-, gevoel- en gedragspatronen in een vroeg stadium te signaleren om mentale klachten te voorkomen en te verminderen. Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat mindfulness een positief effect heeft op stress gerelateerde klachten, psychische klachten en zal het de gezondheid en de kwaliteit van leven doen bevorderen.

Training
De workshops van Your Healthy Mind kunnen individueel, als in groepsverband georganiseerd worden. De workshops hebben vooral een preventief karakter. Er zijn drie workshops beschikbaar:

Workshop #1: Boost Your Mind!
Workshop #2: Less Your Stress!
Workshop #3: Mind Your Mind!

Per workshop is er plek voor max. 10 personen. Dit omdat Your Healthy Mind ook aandacht heeft voor de persoon die deelneemt, om maximaal te kunnen ontwikkelen.

Organisaties
Onderstaande organisaties hebben geïnvesteerd in de mentale en fysieke gezondheid van hun medewerkers, door een coachtraject of mindfulness training (financieel) te ondersteunen.

Organisaties
Onderstaande organisaties hebben geïnvesteerd in de mentale en fysieke gezondheid van hun medewerkers, door een coachtraject of mindfulness training (financieel) te ondersteunen.

Aangesloten bij…
Your Healthy Mind | Sanne van Wamel is aangesloten bij of werkt samen met onderstaande organisaties, om haar vakbekwaamheid te blijven updaten.

Aangesloten bij…
Your Healthy Mind | Sanne van Wamel is aangesloten bij of werkt samen met onderstaande organisaties, om haar vakbekwaamheid te blijven updaten.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN