5 star review  Via de huisarts kreeg ik het voorstel om met Sanne contact op te nemen voor een coach traject, dit nadat ik vast liep op mijn werk. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. Sanne is rustig, aanwezig, betrokken en duidelijk. Ze neemt de tijd om samen te onderzoeken wat helpend en voor jou belangrijk is; inzichten komen boven tafel en Sanne laat je handvaten ontdekken om mee verder te kunnen. Dank je wel Sanne!

thumb Gerrie Stensen
04/07/2022

5 star review  
Sanne bedankt voor alle inzichten en levenslessen die je mij hebt gegeven. Ik zat in de knoop met mijn onzekerheid en kwam door toeval via Google bij Sanne terecht. Ik heb meer rust/acceptatie gekregen en heb geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren. Ze is altijd via Whatsapp te bereiken op de momenten dat je het nodig hebt. Ik voelde me echt gehoord, veilig en enorm geholpen door je. Zeker een aanrader!

thumb Amy van Bergen
31/05/2022

5 star review  
Ik heb onlangs een coachtraject bij Sanne afgerond en ik heb mijn gesprekken met Sanne altijd als heel veilig en waardevol ervaren! Sanne luistert echt naar wat je zegt en nodig hebt en sluit daar op aan. Hierbij houdt ze je natuurlijk ook regelmatig een spiegel voor en dat is soms confronterend, maar altijd op een rustige en respectvolle manier. Ik heb echt heel veel geleerd van mijn coachtraject, waar ik in de rest van mijn leven profijt van ga hebben!

thumb Malou Klomberg
24/05/2022

5 star review  
Vorig jaar kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Via via heb ik terecht gekomen bij Sanne. In het kennismakingsgesprek was Sanne gelijk heel open en eerlijk. Ze gaf mij het gevoel dat ze me begreep en dat voelde heel fijn en vertrouwd. In alle coach sessie heb ik veel geleerd over mezelf. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om keuzes te maken met mijn hart en niet met mijn hoofd. Dit maakt mij een gelukkiger persoon. Ik ben heel blij dat Sanne mij heeft begeleid in dit proces!

thumb Daan&Yolinde Wolken
07/04/2022

5 star review  
Ik ben bij Sanne geweest en ik voelde me daar goed geholpen. Ze is praktijkgericht, ik voelde mij veilig en op mijn gemak om met haar mijn problemen te bespreken. Ze hield regelmatig mij de spiegel voor waardoor ik meer inzicht kreeg in mijzelf. Ik heb nu mijn begeleiding afgerond en ga op mijn eigen kracht verder. Gelukkig weet ik dat ik altijd contact met haar kan opnemen als ik daar behoefte aan heb. Bedankt Sanne voor alles .

thumb Antoinette Van Raay
07/02/2022

5 star review  Sanne heeft mij als coach vol in mijn hart geraakt. Haar rust, inlevingsvermogen, maar bovenal haar intuïtie om op het juiste moment de juiste vragen te stellen heeft mijn leven compleet veranderd. Ik heb met behulp van Sanne geleerd de signalen die mijn lichaam me geeft te herkennen en daarop te reageren. Dat maakt een wereld van verschil......Sindsdien geen stress en overspannenheid, maar rust en dankbaarheid.

thumb Henry Poel
09/07/2021

5 star review  Sanne is als coach een prettige en rustgevende gesprekspartner. Ze heeft fijne en sterke voelsprieten om de juiste vragen te stellen en mij zo tot inzichten te laten komen. Ze verkleint de beren op de weg, door soms ook als advocaat van de duivel bepaalde situaties van een andere kant te belichten. Dat is soms confronterend, maar dat zorgde er juist voor dat ik niet bleef hangen in mijn negatieve denkpatronen, maar deze patronen kon doorbreken. Ze ondersteunt dit met oefeningen die meteen toepasbaar zijn in de praktijk.

thumb Anique Gerrits
09/07/2021

5 star review  De Mindfullness training was voor mij een geweldig ervaring. Ik was eerst begonnen met Yoga en de Mindfullness training vond ik een hele goede toevoeging hierop. Ik had meer balans in mijn leven nodig en de oefeningen hebben mij daar veel bij geholpen. Ik kreeg de gereedschappen en de kennis om meer aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is en om de kleine signalen die ik normaal niet zie te herkenen. Sanne heeft een positief instelling en was altijd begripvol, zij heeft veel kennis en heeft mij heel erg geholpen met bepaalde drempels die mij voor heel lang hebben vastgehouden. Ik zou Sanne zeer zeker aanbevelen aan iedereen die meer wil voelen dan denken.

thumb Paula Beatriz
09/07/2021

5 star review  De mindfulness training van Sanne (Your Healthy Mind) biedt een sterke basis voor zelfverbetering. De verschillende soorten oefeningen en meditaties in de training helpen om focus te ontwikkelen om in het moment te zijn. Met de begeleiding van Sanne was ik na het regelmatig beoefenen van de meditaties in staat om mijn patronen van gedachten en gedrag beter te begrijpen. De training hielp me ook om milder en compassievoller naar mezelf te zijn. Hierdoor was ik in staat om de zelfkritische gedachten van niet goed genoeg zijn te verminderen, wat hielp om stress in het dagelijks leven te verminderen. Dit was allemaal mogelijk omdat Sanne een geweldige trainer is. Ze is open, luisterde aandachtig en stelde de juiste vragen met de intentie om ons altijd te helpen onze gedachten en emoties beter te begrijpen. In de training creëerde ze een vriendelijke en vertrouwde omgeving en deelde ook ervaringen van haar eigen mindfulness reis. Door deze mindfulness training in een groep te doen wordt het leuk en interactief en helpt het ook om verschillende onderwerpen vanuit verschillende perspectieven te begrijpen. Ik ben erg blij dat ik deze mindfulness training met Sanne heb gedaan en ik beveel het van harte aan.

thumb amol jadhav
09/07/2021

5 star review  
Ik ben heel erg geholpen met een depressie d.m.v. gesprekken, opdrachten en mindfulness. Ik heb geen klachten meer

thumb Luka Staal
07/06/2021

5 star review  
Onder de inspirerende begeleiding van Sanne,  hebben de Mindfullnness oefeningen mij geholpen om meer in het hier en nu te zijn en minder in mijn hoofd. Ik ervaar meer innerlijk rust en haal in de praktijk meer uit een dag!

thumb Hafida Fares
07/06/2021

5 star review  
Sanne is een zeer rustgevende en goed luisterende coach. Ze gaf mij veel vertrouwen, zodat ik vrij kon praten. Ik had direct een klik en heeft mij enorm geholpen

thumb Berni van gelder
07/06/2021
0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN