Project Description

Persoonlijke Ontwikkeling

AANMELDEN

Persoonlijke Ontwikkeling

AANMELDEN

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is een investering voor het leven.

Weet je niet meer wat je nu écht wil in je leven? Wil je nieuwe inzichten krijgen? Loop je vast met jezelf, in je relatie of op je werk? Wil je het roer omgooien, maar weet je niet hoe? Wil je even stilstaan in deze gehaaste wereld en voelen waar je nu staat in je leven? Wil je leren om in het heden te leven in plaats van vastklampen aan het verleden of hunkeren naar verlangens in de toekomst? Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is een investering waar je de rest van je leven baat bij hebt. Your Healthy Mind kijkt met jou samen waar je nu staat, waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt.

Welke hulp past hier bij?
Coaching, mindfulness en training zijn allen passend voor persoonlijke ontwikkeling.
Als je een gerichte vraag hebt waar je aan wilt werken, dan sluit coaching het beste aan. Dit kan een coachtraject zijn, waarbij je in een aantal gesprekken werkt aan jouw coachvraag. Ook is er de mogelijkheid om een workshop van 3 uur te volgen, om zonder een gerichte vraag aan de slag te gaan met de kern van jouw persoonlijkheid.
Mindfulness leert je om te kunnen gaan met negatieve gedachten, intense emoties, piekeren en zorgen. Daarnaast bevordert het jouw zelfvertrouwen, zelfbeeld en geeft het je meer inzicht en wijsheid. In 8 sessies leer je stress en somberheid te verminderen en te voorkomen. Mindfulness is een fundering om de mentale gezondheid op peil te houden.

“Als je zoekt naar de persoon die jouw leven gaat veranderen, kijk dan in de spiegel”.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN