Project Description

Depressie

AANMELDEN

Depressie

AANMELDEN

Coaching en Mindfulness verminderen een depressie
Een depressie is een aandoening die je stemming en je gevoelens raakt. Als je eraan lijdt, kun je ondergedompeld raken in somberheid. Je verliest je interesse in de mensen en de dingen om je heen en kunt niet meer echt genieten. Als je gevoelens van somberheid langer dan twee weken duren, is het zaak actie te ondernemen in de vorm van preventie of behandeling. Informeer altijd eerst bij de (huis)arts, voordat je actie gaat ondernemen. Your Healthy Mind richt zich op milde depressieve klachten, waarbij de mindfulness training een waardevol middel is om depressieve klachten te verminderen én te voorkomen.

Welke hulp past hier bij?
Coaching, mindfulness en training zijn allen passend voor het reduceren van milde depressieve klachten. Echter hangt het van de intensiteit van je klachten af welke het meest passend is voor jou. Praat hierover tijdens een kennismakingsgesprek.
Allen bevatten oefeningen uit de cognitieve therapie en zijn helpend om de klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen.
Indien de milde depressieve klachten uitmonden in hevige klachten of als er sprake is van een trauma of heftige gebeurtenissen in het verleden, dan zal Your Healthy Mind je door verwijzen naar de huisarts, psycholoog of psychiater voor de veiligheid van ons beide.

Meer informatie?
Wil je weten in hoeverre je zelf depressieve klachten hebt? Doe de depressie test hieronder. Als je graag meer informatie wilt over depressies of gratis een supportgroep bijwonen om met lotgenoten te praten? Kijk dan even op de website van de Depressie Vereniging . Your Healthy Mind is lid van de Depressie Vereniging. Op de website van het Trimbos Instituut (Mentaal Vitaal) staat ook waardevolle informatie.

Depressie Test

“Ik vind jou geweldig… nu jij nog”.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN