Kijk waar ik nu sta!

Het is al weer enkele jaren geleden dat ik mij officieel ziek heb gemeld. Wat is er een hoop gebeurd sinds die tijd. Van een klein gebroken wrak, moe, beschadigd en depressief… naar een zelfverzekerde gelukkige vrouw die het roer helemaal heeft omgegooid. Op 1 juli 2020 opende ik officieel Your Healthy Mind, met als missie om anderen professioneel te begeleiden naar mentaal herstel. Stress kan je voorkomen en verminderen, maar een burn-out is onomkeerbaar. De schade is dan al zo groot, dat er geen weg terug meer is. Depressiviteit is een mentale stoornis, waarbij alle negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen de overhand krijgen. Helder denken is er niet meer bij, laat staan dat je er energie voor hebt. Met YourHealthyMind wil ik begeleiding bieden die ik zelf heb gemist in mijn ziekteperiode met een burn-out en depressie. Iemand die mij begrijpt, mij ondersteunt, mij perspectief biedt en mij kleine stapjes vooruit kan laten brengen. Ik gun iedereen professionele begeleiding die bij je past.

Vandaag kijk ik met een grote glimlach naar mijzelf!

Dankbaar voor alle mensen die mij geholpen hebben in mijn moeilijke tijd. Dankbaar voor de tijd die ik heb gekregen en genomen om te kunnen rusten en groeien. Dankbaar voor de diepe dalen die ik heb doorstaan, omdat ik daardoor mijn werk nu optimaal kan doen. Dankbaar voor de moeilijke keuzes die ik heb moeten maken, waarbij ik geleerd heb naar mijn lichaam te luisteren. Dankbaar voor de opleidingen die ik heb mogen volgen, waardoor ik een carrière switch kan maken. Dankbaar voor de nieuwe vriendschappen die zijn geboren. Dankbaar voor mijn dierbaren om mij heen, die onvoorwaardelijke liefde aan mij hebben gegeven.

Gewoon dankbaar…

Liefs Sanne!

Kijk waar ik nu sta

Deel deze Blog

MELD JE NU AAN