Ik ben bij Sanne geweest en ik voelde me daar goed geholpen. Ze is praktijkgericht, ik voelde mij veilig en op mijn gemak om met haar mijn problemen te bespreken. Ze hield regelmatig mij de spiegel voor waardoor ik meer inzicht kreeg in mijzelf. Ik heb nu mijn begeleiding afgerond en ga op mijn eigen kracht verder. Gelukkig weet ik dat ik altijd contact met haar kan opnemen als ik daar behoefte aan heb. Bedankt Sanne voor alles.

Antoinette – 56 jaar – HR manager

Onder de inspirerende begeleiding van Sanne, hebben de Mindfulness oefeningen mij geholpen om meer in het hier en nu te zijn en minder in mijn hoofd. Ik ervaar meer innerlijk rust en haal in de praktijk meer uit een dag!

Hafida – 54 jaar – Quality Engineer

Sanne is als coach een prettige en rustgevende gesprekspartner. Ze heeft fijne en sterke voelsprieten om de juiste vragen te stellen en mij zo tot inzichten te laten komen. Ze verkleint de beren op de weg, door soms ook als advocaat van de duivel bepaalde situaties van een andere kant te belichten. Dat is soms confronterend, maar dat zorgde er juist voor dat ik niet bleef hangen in mijn negatieve denkpatronen, maar deze patronen kon doorbreken. Ze ondersteunt dit met oefeningen die meteen toepasbaar zijn in de praktijk.

Anique – 44 jaar – HR adviseur

Sanne heeft mij als coach vol in mijn hart geraakt. Haar rust, inlevingsvermogen, maar bovenal haar intuïtie om op het juiste moment de juiste vragen te stellen heeft mijn leven compleet veranderd. Ik heb met behulp van Sanne geleerd de signalen die mijn lichaam me geeft te herkennen en daarop te reageren. Dat maakt een wereld van verschil… Sindsdien geen stress en overspannenheid, maar rust en dankbaarheid.

Henry – 36 jaar – Manager

De Mindfulness training was voor mij een geweldige ervaring. Ik was eerst begonnen met Yoga en de Mindfulness training vond ik een hele goede toevoeging hierop. Ik had meer balans in mijn leven nodig en de oefeningen hebben mij daar veel bij geholpen. Ik kreeg de gereedschappen en de kennis om meer aandacht te besteden aan wat echt belangrijk is en om de kleine signalen die ik normaal niet zie, te herkennen.
Sanne heeft een positieve instelling en was altijd begripvol, zij heeft veel kennis en heeft mij heel erg geholpen met bepaalde drempels die ik heel lang heb vastgehouden. Ik zou Sanne zeer zeker aanbevelen aan iedereen die meer wil voelen dan denken.

Paula – 26 jaar – Quality Engineer

De mindfulness training van Sanne (Your Healthy Mind) biedt een sterke basis voor zelfverbetering. De verschillende soorten oefeningen en meditaties in de training helpen om focus te ontwikkelen om in het moment te zijn. Met de begeleiding van Sanne was ik na het regelmatig beoefenen van de meditaties in staat om mijn patronen van gedachten en gedrag beter te begrijpen.

De training hielp me ook om milder en compassievoller naar mezelf te zijn. Hierdoor was ik in staat om de zelfkritische gedachten van niet goed genoeg zijn te verminderen, wat hielp om stress in het dagelijks leven te verminderen.

Dit was allemaal mogelijk omdat Sanne een geweldige trainer is. Ze is open, luisterde aandachtig en stelde de juiste vragen met de intentie om mij altijd te helpen mijn gedachten en emoties beter te begrijpen. In de training creëerde ze een vriendelijke en vertrouwde omgeving en deelde ook ervaringen van haar eigen mindfulness reis.

Amol – 29 jaar – Quality Engineer

Sanne is een zeer rustgevende en goed luisterende coach. Ze gaf mij veel vertrouwen, zodat ik vrij kon praten. Ik had direct een klik en heeft mij enorm geholpen.

Berni – 45 jaar – Werkvoorbereider

Ik ben heel erg geholpen met een depressie door middel van gesprekken, opdrachten en mindfulness. Ik heb geen klachten meer.

Luka – 21 jaar – Student

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN