Coaching
Als ervaringsdeskundige en vakspecialist weet ik wat jij voelt, denkt en doet. Als coach werk ik met praktische oefeningen om jouw mentale gezondheid te bevorderen, wat een positief effect heeft op je fysieke gezondheid. De basiselementen ‘gedachten-gevoelens-gedragingen’ worden (weer) in balans gebracht, waardoor jij weer helderheid krijgt in je hoofd, rust in je lichaam en je leven kan leven zoals je dat wenst.

Een coachtraject is interactief, intensief en effectief. Om een coachtraject te laten slagen is vertrouwen, veiligheid en openheid dé basis. Voel je altijd vrij om eerst met mij kennis te maken om te ervaren of er een wederzijdse klik is.

Your Healthy Mind biedt ‘all-inclusive’ coachpakketten aan. Dit houdt in dat elk pakket bestaat uit:

  • een uitgebreide kennismaking
  • coachgesprekken à 90 minuten (online of offline)
  • waardevolle ondersteuning via Whatsapp tijdens het traject
  • samenvattingen van elk coachgesprek per email
  • eigen inlogcode, om toegang te krijgen tot extra materiaal ter bevordering van jouw herstel
  • werkdocument met een coachcontract, plan van aanpak en voortgang van de ontwikkelingen
  • een dierbare is ook welkom tijdens een gesprek, als dat voor jou helpend is.

Vijf coachpakketten
Your Healthy Mind biedt vijf coachpakketten aan, afgestemd op jouw wensen. Klik op onderstaande pakketten voor meer informatie.

Wil je weten welk pakket voor jou passend is? Laten we dit samen eerst bespreken of maak de stress & burn-out test en ontdek wat passend is voor jou. Het is altijd mogelijk om een groter pakket te kiezen gedurende het traject. Het 8-stappenplan van A. Rogier (2016) is ter ondersteuning van elk pakket . Afhankelijk van de wens, het gekozen pakket en intensiteit van de klachten wordt er samen besproken welke stappen we van het plan doorlopen. Voel je vrij om eerst een gratis kennismakingsgesprek te plannen, voordat je een coachtraject in wilt gaan.

Kwaliteit van coaching
Your Healthy Mind | Sanne van Wamel is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en blijft zich ontwikkelen om de coachvaardigheden en kennis up to date te houden. Daarnaast is ze één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine en aangesloten bij Balansportaal.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN