Coaching
Als ervaringsdeskundige en vakspecialist weet Your Healthy Mind wat jij voelt, denkt en doet. Tijdens een coachtraject wordt er gewerkt met praktische oefeningen vanuit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) om jouw mentale gezondheid te bevorderen, wat een positief effect heeft op je fysieke gezondheid. De basiselementen ‘gedachten-gevoelens-gedragingen’ worden in balans gebracht, waardoor jij weer helderheid krijgt in je hoofd, rust in je lichaam en autonome keuzes kunt maken in jouw leven.

Een coachtraject is interactief, intensief en effectief. Het heeft als doel dat effectief gedrag gestimuleerd wordt, waarbij jij leert omgaan met obstakels in het leven. Vaak heeft dit als resultaat dat je klachten verminderen. Your Healthy Mind werkt niet met losse gesprekken, maar met coachpakketten op maat.

Elk coachpakket is ‘All Inclusive’ en bestaat uit:

  • een uitgebreide kennismaking
  • coachgesprekken à 90 minuten (online of offline)
  • waardevolle en onbeperkte ondersteuning via Whatsapp tijdens het traject
  • toegang tot E-Health; online persoonlijk dossier, ondersteunend materiaal met video’s, werkbladen en oefeningen
  • een dierbare is ook welkom tijdens een gesprek, als dat voor jou helpend is
  • afhankelijk van de grootte van het pakket krijg je een gratis cadeau
  • gratis driegesprekken met de werkgever (bij zakelijke financiering)

Het is altijd mogelijk om je pakket uit te breiden gedurende het traject. Het stappenplan van YHM wordt gebruikt ter ondersteuning van elk pakket en is gebaseerd op ACT. Afhankelijk van de wens, de grootte van het pakket en intensiteit van de klachten wordt er samen besproken welke stappen we van het plan doorlopen. Voel je vrij om eerst een gratis kennismakingsgesprek te plannen, voordat je een coachtraject in wilt gaan.

Financiering
Coaching wordt helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Informeer bij je werkgever of zij willen investeren in jouw mentale gezondheid. De werkgever krijgt daar immers een gezondere medewerker voor terug en indien er sprake is van verzuim, een kortere verzuimduur. Een waardevolle investering voor duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie!

Elk coachgesprek van 90 minuten (inclusief E-Health en whatsapp ondersteuning) heeft een particuliere tarief van €139,- (incl. 21% BTW) en een zakelijk tarief van €185,- (excl. 21% BTW). Samen bekijken we hoeveel coachgesprekken wenselijk zijn voor je en binnen welk termijn die gesprekken plaats zullen gaan vinden. Ik zal op basis van het kennismakingsgesprek (+ evt. wensen van de werkgever) een voorstel doen van een op maat gemaakt coachpakket.

Kwaliteit van coaching
Your Healthy Mind | Sanne van Wamel is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en bij ACT Professional (Acceptance and Commitment Therapy). Ze blijft zich jaarlijks ontwikkelen om haar coachvaardigheden en kennis up to date te houden. Daarnaast is ze één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

wat is act?
stappenplan

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN